Politica de confidențialitate

Această Politică de confidențialitate elucidează procedurile pe care le folosim pentru colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră personale în timp ce navigați pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale conform acestei Politici de confidențialitate.

Informațiile pe care le colectăm

Este posibil să colectăm informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte detalii de contact atunci când interacționați cu site-ul nostru. În plus, este posibil să colectăm informații non-personale, inclusiv adresa dvs. IP, tipul de browser și sistemul de operare.

Cum folosim informațiile dvs.

Informațiile dvs. personale sunt utilizate pentru a furniza serviciile și produsele pe care le solicitați, pentru a comunica cu dvs. cu privire la contul sau tranzacțiile dvs. și pentru a îmbunătăți site-ul și serviciile noastre. Scopurile de marketing pot implica, de asemenea, utilizarea informațiilor dumneavoastră personale; cu toate acestea, veți avea întotdeauna opțiunea de a renunța la astfel de comunicări.

Dezvăluirea informațiilor dvs.

Este posibil să împărtășim informațiile dumneavoastră personale cu furnizorii de servicii terți care desfășoară servicii în numele nostru, cum ar fi procesatorii de plăți, furnizorii de servicii de e-mail și furnizorii de analiză a site-urilor web. În plus, dezvăluirea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal poate avea loc dacă este cerut de lege, ordin judecătoresc sau altă autoritate guvernamentală sau de aplicare a legii.

Alegerile dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge informațiile dumneavoastră personale în orice moment. În plus, puteți renunța la primirea de comunicări de marketing de la noi, urmând instrucțiunile furnizate în comunicare.

Securitatea informațiilor dvs.

Implementăm măsuri rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesului, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Cu toate acestea, este important de reținut că nicio transmisie de date prin Internet sau stocare electronică nu poate fi garantată a fi 100% sigură.

Modificări ale acestei Politici de confidențialitate

Pot apărea actualizări periodice ale acestei Politici de confidențialitate. Notificarea oricăror modificări va fi furnizată prin postarea Politicii de confidențialitate actualizată pe site-ul nostru web. Utilizarea în continuare a site-ului nostru web după data intrării în vigoare a Politicii de confidențialitate actualizată constituie acceptarea dumneavoastră a modificărilor.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de confidențialitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.